ХЕРА-София ЕООД

продажба, ремонт и сервизно обслужване на компресори

Начало

Фирма Хера-София ЕООД

TorrФирма " ХЕРА - София " ЕООД е с дългогодишен опит в сферата на ремонта, поддръжката и продажбата на компресори и свързаното с тях оборудване. Ние сме представители на водещи фирми за производство на компресори и оборудване за обработка на сгъстен въздух. Предлаганите от нас продукти са с високо качество, ергономични, енергийно ефективни и на конкурентни цени за българският пазар. За закупените продукти се предлага доставка, гаранционно и следгаранционно сервизно   обслужване от високо квалифицирани екипи.

Целта на фирма "ХЕРА-София" е да предлага на партньорите си най-добрите технически решения, като осигурява висококачествени продукти и услуги. Ние държим да създаваме и поддържаме дългосрочни партньорски взаимоотношения, базирани на индивидуален подход, близост до клиента и компетентни решения.

Фирма "Хера-София" ЕООД не е от най-големите, но определено е от най-добрите. Основният принцип, който следваме в нашата работа е:   "Етика, Качество,Коректност".  Необходимо е само да ни позвъните и ще се убедите сами в това!